metsmaasikas3 - online jigsaw puzzle - 35 pieces
Ütlen sulle välja saladuse:"Maasikad on juba küpsed!"

Pane kokku maasikapusle, klõpsa väikesel pildil!
UU-UUU! KUS TE OLETE?

ILUSAT SUVE KURELILLEDEGA!


Kurekell


Kurekatel













Kurereha

Kaunis kuldking - online jigsaw puzzle - 35 piecesTere!

Siin on sulle vihmase ilma jaoks üks pusle. Proovi hakkama saada ja nuputa mis taimega on tegu. Praegu õitseb.(Pusle saad lahti, kui klõpsad väikesele pildile)

Õnnitleme suve sünnipäevalapsi!




Kaili - 9.juuni

Elina - 7.juuli


Sven - 11.august

Mark - 6.august

Toredat suvevaheaega!

Oi, koolikell, kui rõõmsalt täna
sa tunni lõpul tilised.
Sul pole muret meie pärast,
sest enam me ei hiline.

--- Veel lõpuks õpetaja küsib,
mis keegi puhkeajal teeb,
kuid meil ei ole enam püsi-
me mõtted juba koduteel.

Siiski, siiski - Janet lubas minna Lätimaale ja sealt Norrasse. Elina plaanib Kaberneeme ujuma minna ja Voosel vanaema külastada. Kaili hakkab lakapealset korda tegema, et sinna oma tuba saada. Sven läheb Pärnusse suvitama ja peab 11.augustil oma sünnipäeva. Getrin tahab suvel laadale minna ja endale jänese osta ja üldse perega ilusaid paiku vaadata ja ringi sõita. Mark kavatseb Rootsi reisida ja ka vanaemale Karinule külla minna. Kimberly soovib Saaremaale ja Pärnusse minna, sest Saaremaal on lahedad sõbrad ja Pärnus väga tore koer. Märtin mängib sõpradega ja sõidab jalgrattaga. Aleks tahab kindlasti kalale minna ja perega Kalijärvele ujuma minna.
Ja õpetaja Maimu loodab, et talle tulevad külla Keiti ja Kristin ning aitavad vaarikaid korjata ja siis lähevad nad koos matkama ja piknikku pidama. Muidugi reisida oleks ka tore. Kõik lubasid meie klassi ajaveebi külastada ja pranglimist harjutada ja kindlasti lugeda.Igaüks laenutas klassi raamatukogust endale suveks raamatu.

Päev koos Sandraga

Täna tuli Sandra meile kooli külla. Ta ütles, et siin on nii ilus ja kodune. Ta on kaasa võtnud siit väga head mälestused ja alati on tore siia tagasi tulla. Seda oli väga soe ja meeldiv kuulda.
Sandra laulis meile ja jutustas pikalt Eurovisiooni muljetest ja oma plaanidest edaspidi.
Muuhulgas ütles Sandra, et kui sul on unistus, ikka kindel soov, siis tee kõik selle nimel. Kui teed palju tööd ja väga püüad, siis unistused täituvad ka. Ja kindlasti soovitas ta mõnd pilli mängima õppida.
Õhtul aga kuulas Sandra meie laste laule ja püüdis neid hinnata. Meie klassist sai Kaili II koha omas vanuserühmas. Koos Sandra ja meie lastega laulsid veel teisedki vilistlased, keda oli rõõm näha.
Suur tänu õp. Helile, kes oli ette valmistanud suurepärase kontserdi ja tänu temale võib rõõmustada veelgi - meie lastekoor läheb laulupeole.
Tore oli matkata

Sellel ilusal tõeliselt kuumal juunikuu esimesel päeval käisime Kakerdaja rabas kakerdamas. Ei me kakerdanud ühti, mööda laudteed ju hea astuda, aga kui mujale vaatad, võib äpardus juhtuda küll.
Üks mees sai niiviisi ennast päris mudaseks kasta, kui rajalt kõrvale astus.


Nüüd tunneme rohkem paljusid taimi, isegi putukasööjat ümarlehist huulheina, sookailu ja tupp-villpead. Vaatasime põhjatuna näivaid rabalaukaid ja rabajärve ja rääkisime, kes on kakerdaja. Saime ka nuputamisülesandeid lahendada ja otsimismängu mängida.


















Mis on saanud meie taimekestest?


Oi, õpetaja on oma paprikataimedega akna täiesti ära varjanud. Nüüd peab küll ruttu koju viima ja kasvuhoonesse istutama.

Meie tagetesed ehk peiulilled on kõik õitsele puhkenud. Need võib juba õue peenrasse istutada.

Suurepärane näitus
õpilaste töödest, mis olid valminud ringides, kunstiõpetuse ja tööõpetuse tundides ootas meid ja külalisi kooli saalis.

Lisaks oli toimunud veel lilleseade konkurss, kus osalesid ka meie klassist Kaili ja Kimberly.
Kõiki töid oli valvama pandud üks memm, kes esialgu lausa ära ehmatas, siis aga kõigil suu naerule tõmbas. Vahva!