Ilusat Eesti Vabariigi sünnipäeva!

Kas me ikka teame?


Pranglimise I ja II etapp läbitud.

II etapi parimad meie klassist olid:

  1. Janet 4251 punkti
  2. Mark 3378 punkti
  3. Kaili 3190 punkti
  4. Getrin 2372 punkti
  5. Sven 2333 punkti
5. klasside arvestuses on Janetil 3. koht Harjumaal.

Tublid!
Jäänud on veel III etapp. See ei ole lemmikkolmevõistlus, vaid staatiline kolmevõistlus, mis tähendab, et alad on ette määratud. Nendeks on :
  • lahutamine - sprint
  • korrutamine
  • lünkamine




Aleksi sünnipäev ja klassiõhtu

15. veebruaril oli meil klassiõhtu ja samas tähistasime ka Aleksi sünnipäeva.

Ainult 5. klass teab, mis sellele kõik eelnes ja millepärast terve klass 2 tundi järjest oma klassiruumis meeleheitlikku suurpuhastust tegi.

Aga klassiõhtu oli tore. Muusikat valiti kordamööda, väga huvitavate küsimustega viktoriin oli koostatud Kailil. Aega jäi ka traditsioonilistele mängudele
Palju õnne, Aleks!!!
6. veebruar
/fotod tehtud 2. veebruaril, 2012/
Tere, jälle! Loodame, et sedakorda on külmapühad möödas. Igatahes on täna kogu klass rõõmsalt koos. Tegelikult olid ka suure külma ajal vähemalt pooled või rohkem õpilasi kohal. Tublid ja vaprad!! Töö jätkus, koolimaja oli hubaselt soe ja maitsev lõunatoit alati olemas. Oli huvitav jälle õues katset teha, kuidas suure pakasekraadidega vett õhku paisates, see hetkega jäänõelte pilveks muutus.
Ühtegi päeva ei puudunud külma pärast Elina, Silleriin ja Kimberly. Kaugelt tuli kooli Mark. Kõige külmakartlikum on meil aga Aleks, kes kartis 3 minutiga oma lühikesel kooliteel ära külmuda. Ega midagi, tööd tuleb järele teha. Ka e- koolis oli puudujatele rohkem ülesandeid. Oleme nüüd usinamad kui enne.