Tööülesanded iseseisvaks tööks 29. märtsil

Lõpetasime asula teema loodusõpetuses. Sinu ülesanne on koostada esitlus, mis tutvustaks sinu koduküla või kodutalu.
  1. Leia ja kogu pilte oma koduküla kohta, salvesta oma pildikausta (ära unusta pärast kasutatud materjali slaidile pildi aadressi panna, kui see pole omatehtud pilt)
  2. Otsi teavet ja informatsiooni internetist oma küla kohta. Slaidile ära kirjuta pikka juttu, vaid too välja oluline.
  3. Hakka koostama esitlust. See võiks sisaldada:
  • tiitelleht, töö autor, kool, klass, aasta)
  • aadressi , võiks ka kaart olla ja noolega näidata koht
  • elanike arv, muud andmed (oskad nüüd diagrammi teha - koosta diagramm elanike arvu kohta erinevate aastate andmete põhjal)
  • missugune on ümbritsev looduskeskkond? (fotod)
  • Tähtsamad objektid omal valikul (kool, lasteaed, pood, ettevõtted)
  • Mis võiks veel olla sinu kodukohas, sinu unistuste kodukülas
  • Kasutatud materjal

Loomulikult võid sa ka ise mõelda, missugune sinu koduküla või kodutalu tutvustus on, kujunda see oma soovi kohaselt. Salvesta kindlasti oma töö. Kui keegi on hädas, aita kaaslast.

Olge tublid!

Kui aega saate, ärge unustage " Tere! Kevadet!" saatke haikusid ja jälgige kevade märke. Kuna meil tabelit veel seinal ei ole, siis märkige andmed päevikusse. Uued viktoriiniküsimused on ka kindlasti juba olemas.

Õp. Maimu


Emakeelepäev koolis
14. märtsil tähistasime koolis emakeelepäeva. Ka tänavu oli meil etlejate konkurss. Kahju on sellest, et oli vähe esinejaid. Ka meie klassis oli palju vähem luuletuste lugejaid kui eelmisel aastal. Kõige esimesena esines Silleriin ja arvatavasti oli tal ka kõige raskem. Kui mina esinema hakkasin, oli mul suur hirm, hakkasin kiirustama. Mulle tundus siiski, et meie klass luges kõige paremini. Nagu igal aastal on olnud traditsiooniks, said ka tänavu aasta parimad lugejad auhinnad. Paljud luuletused jäid südamesse, paljud olid ka varem kuuldud, sest Leelo Tungal on meile tuttav autor. Meil oli tore emakeele päev.
Jutu pani kirja Janet, foto tegi Getrin


Meie "Suitsuprii klassi" plakatid

Kõikidel klassidel, kes osalevad"Suitsuprii klass 2011-2012" võistlusel, oli võimalus osaleda omaloominguliste plakatite konkursil.

Konkursi teemal „Päästa sõber suitsu küüsist!" valmis meie klassil 3 plakatit. Abiks oli juhendamisel õp. Renna.