Head suvepuhkust!


Head suvepuhkust kõigile!
Suur tänu ka nende ilusate kirjade eest, mis te õpetajale viimasel päeval kirjutasite.  Need oli tõeliselt südantsoojendavad. Ka luuletused olid vahvad. Näiteks selline:
Õpetaja Maimu
mitte kunagi ei karju.
Ja kui karjub, siis
ainult metsas marjul.
(võibolla eksisin ära )
Kakerdaja rabas oli temaga tore,
kuid vahel ta vihastab poiste peale, mis kole.
-------------
Palju õnne ka suve sünnipäevalastele  - Elina, Mark, Sven.
Kailit õnnitlesime 9. juunil Aegna saarel.

Kohtumiseni!
Õp. Maimu

" Tere, Kevad!" Aegna saarel


Kuna olime " Tere, Kevad!" projektis väga tublid olnud, said 2 õpilast meie klassist osaleda " Tere, Kevad!" laagris Aegna saarel. Olime muidugi üllatunud sellise võimaluse üle, sest valiti ju välja ainult 10 kooli 487-st ja meie nende hulgas. Nii sõitsimegi koos Getrini ja Kailiga, sest nemad olid kogu klassi arvates suurima panuse andnud selle projekti tegevuste täitmisel, väikesel laeval " Juku" Aegna saarele 8. juunil. Seal jätkus huvitavat tegevust nii õpilastele kui õpetajatele. Pikemalt on sellest kirjas kooli kodulehel. Ei unustanud me ära ka Kaili sünnipäeva 9. juunil. Kogu laager laulis talle hommikul sünnipäevalaulu.






Õpetajale külla

6. juunil sõitsime ratastega Vetlasse õpetajale külla. Sõit oli päris pikk ja väsitav. Kui olime õpetaja juures puhanud, pannkooke maasikamoosiga söönud ja õpetaja kodus kõik üle vaadanud, sõitsime edasi Kreole kauneid kuldkingi vaatama. Need õitsesid ja olid tõesti imeilusad. Pärast kiikusime kiigeplatsil ja tuligi jälle pikk teekond Alaveresse tagsisõiduks ette võtta. Kes aeglasemad olid, said ka veidi kasta, sest vihmahoog ei jäänud tulemata.




Lõppes loodusfoto konkurss 2012


Juba veebruaris oli välja kuulutatud loodusfoto konkurss  meie koolis. Teemadeks - "Meie imeline Eesti talv" ja " Kevade tulek". Tore, et meie klassist saatsid pilte Silleriin, Kaili, Getrin, Kimberly ja Elina. Erilise tunnustuse osaliseks said  Getrini ja Kaili pildid. Kiitus neile.

Väljasõit Tallinnasse

30. mail oli meil võimalus külastada Tallinna Botaanikaaeda ja Teletorni.




Kimberly sünnipäev

24. mail tähistasime Kimberly sünnipäeva.

 Palju õnne, Kimberly!