Ja ongi käes koolilõpp. 6. klass läbi. Püüdsime jäädvustada pildi samast kohast, kus alustasime I klassis. Matkatee oli sama.

Tasemetööd

   6. klassi tasemetööde õppeained, vormid ja ajad on järgmised:

1) eesti keel – 14. mai 2013.a;
2) matemaatika – 16. mai 2013.a;

Mida peaksid matemaatikas teadma ja oskama, selle leiad siit.
Varem tehtud töid võid prooviks lahendada.
1. Matemaatika tasemetöö 2012
2. Matemaatika tasemetöö 2011
3. Matemaatika tasemetöö 2009

Ole tubli!



Pranglimine

Selleks aastaks on pranglimine lõppenud. Meie klassist pääsesid maakondlikule võistlusele koguni kaks õpilast - Janet ja Mark. Ja neil läks väga hästi.

Janet - II koht
Mark - VI koht



Janetil Harjumaa 6. klasside
 hulgas I koht
Õnnitleme!
 

Aegviidus "metsakoolis"

26. märtsil oli meie klassil võimalus külastada Aegviidu Looduskeskust. Õppeprogrammi teemaks oli " Kuidas kasvab mets?" Kõigepealt pidime nuputama, missuguste puude seemnetega on tegu. Igatahes sanglepa seemnekäbi ei tundnud küll keegi ära ja kuuse- ja männiseemnel on ka raske vahet teha. Tutvusime ka uute metsaspetsialistide kasutuses olevate mõõteriistadega, mille abil saab määrata puu kõrgust, mõõta tüve jämedust, puurida puu tüvesse auk ja saadud puidutiku järgi määrata puu vanust ja tervislikku seisukorda, vaatasime ka filmi metsa kasvamisest. 
Õppisime  tundma majandusmetsade eluringi ja metsatööde aastaringi ning võrdlema majandusmetsi kaitsemetsadega.
Tore jalutuskäik metsas praktiliste ülesannetega oli mõnusaks vahelduseks igapäevasele klassis toimuvale õppetööle. Lisaks veel lõkkel viinerite grillimine ja söömine. Suur tänu Aegviidu Looduskeskuse juhatajale Tiina Paltserile.



 

Juba kevadet ootamas

Tere!

Kaua ei ole me oma ajaveebil külas käinud ja siia uut kirja pannud. Pikast lumisest talvest on kevad saanud ja päike paistab nii eredalt ja rõõmsalt klassiaknast sisse. Päris kevadesoojust
aga annab oodata. Küllap tuleb, ikka tuleb see kevad, aga aega võtab, sest  lumi ei taha kuidagi oma teed minna. Aga kuskil midagi heliseb, vuliseb, hüüab...

Foto tehtud  aastal 2012,  11. aprillil, sellel aastal laiuvad samas kohas kõrged lumeväljad, kiivitajaid pole küll veel näha.