Õpetajate päev

Reedel, 30.septembril, oli meie koolis õpetajate päev. Päev oli väga tore. Esimene tund meil oli inglise keel. Inglise keele õpetaja oli Merily. Ta oli väga naljakas. Eriti meeldis see, kuidas ta inglise keeles tundi alustas. Kõik naersid. Siis vaatas ta kõikide kodutööd üle. Ta ütles, et need kellel on tegemata, need tõstku käed ja need saavad kommi. Muidugi kõik kavalamad tõstsid käed, kuid siis tuli välja, et kõige kavalam oli hoopis õpetaja ise. Ta andis hoopis kommi nendele, kellel oli tehtud. Siis toimus suur ümberistumine ja siis läks asi väga segaseks.
Järgmine tund oli meil siis matemaatika. Seda tundi õpetas meile õpetaja Elisabeth. See oli nüüd väga nuputamist vajav tund. Alguses pidime me kergeid tehteid tegema(kirjalikult) ja siis andis ta hästi pika tehete rea. Need, kes vastuse kätte said, said sama palju komme, kui vastus ka oli. Ma nüüd ütlen suure saladuskatte all, et vastus oli 5. Ta tegi ka natuke pilti, kuid siis astus meie päris õpetaja uksest sisse ja tegi meist pilti.
Järgmine tund oli eesti keel. Eesti keele õpetaja oli Kardo. Alguses arvasid kõik, et tund tuleb karm. Kuid tuli välja, et õpetaja küsis paljusid asju ise ka meie käest, et näiteks kuidas seda teha või kas nii on õigesti. Meile see tund ka igatahes meeldis.
Järgmine tund oli kehaline. Kehaline oli ka ju lahe. Me mängisime rahvaste palli ja saali hokit. Saali hokit mängisime poisid tüdrukute vastu. See oli suht lahe. Muidugi käisid absoluutselt igas tunnis ka mingid teised õpetajad. Näiteks kehalise tunni ajal tulid ka uued õpetajad vaatama, mida me teema ja ka pilti tegema. Kehalise kasvatuse õpetaja oli Rain.
Edasi ja viimane tund oli ajalugu. Ajaloo õpetaja oli Viola. see tund oli juba tõsisem, sest kõik olid lollitamisest väsinud. Kaks õpilast pidid ikka jutustama ka. Nemad said mõlemad viied. Ajaloost enam ei jõua rääkidagi, sest kohe tuli ju viktoriin "Kes tahab saada euronäriks???" Ka meie klass osales seal. Seal olid nii rasked kui ka kerged küsimused. Võistlus käis 5.-8. klassini. Kõikidel olid ka oma nimed. Meie rühma nimi oli "Tuupurid". Teiste nimesid kahjuks ei mäleta, sest need olid suht rasked. Viktoriini küsimused oli ise päris rasked, mõned olid kerged ka, aga siis ei oldud parasjagu meie juures, kui küsiti, nii et me ei saanud vastata. Meie jäime kolmandaks. Võitsid kuuendikud. Nemad said 10-eurose kinkekaardi lähimasse poodi, mis sai neil ju kohe ka ära raisatud. HAHAHA....Tore päev oli muidu.

Kirja pani Kaili